Előfizetői tartalom

Clinton innen már csak hatalmas bravúrral veszíthet, de ez is megtörténhet

MTI
Az amerikai elnökjelöltek támogatottsága közötti különbség az utóbbi két hétben egyértelműen csökkent, de a demokrata párti Hillary Clinton most is biztosan vezet a republikánus Donald Trump előtt, s egyelőre nem fordította meg a sorrendet az sem, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) újraindította a nyomozást Clinton e-mailjeinek ügyében.

Az NBC tévének hétfőn nyilvánosságra hozott felmérési eredménye szerinta szavazók 47 százaléka voksolna a demokrata, 41 százaléka pedig a republikánus jelöltre. Egy másik, szintén a hétvégén készített közvélemény-kutatás pedig Clintonnak három százalékpontnyi előnyt ad Trumphoz képest.Ráadásul a Trump szavazóbázisának számító államokban kevesebb elektor van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés