Előfizetői tartalom

Könnyen NAV-bírságot kaphat a céged!

Portfolio
Az elektronikus számlázás a jövő, ehhez azonban Magyarországon kötelező az elektronikus archiválás is, sok cég azonban ezzel nincs tisztában - árulta el saját tapasztalatait egy szerdai háttérbeszélgetésen Mester Zsanett, az EY adóüzletágának menedzsere. A szakértő javaslatokat is megfogalmazott azokhoz a kormányzati tervekhez kapcsolódóan, melynek keretében a számlaadatokat online továbbítanák a NAV-hoz 2017 július elsejétől.

Fontos változások jönnekMester Zsanett annak kapcsán beszélt az elektronikus számlázásról, elektronikus archiválásról, hogy a tervek szerint 2017. július elsejétől a számlázó programokat bekötik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. Szerinte ezek nagyon komoly változásokat hoznak a cégek életében és egyben lehetőség is, hogy felzárkózzunk a nyugati trendekhez a számlázás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés