Előfizetői tartalom

Egészségügyi szervezetek: a kormány lépjen a cafeteria-rendszer korrekciója ügyében!

MTI
A Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) és az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) azt kéri, hogy a kormány lépjen az egészségügyi megtakarítások munkáltatói támogatási lehetőségeit a jövő évtől "drasztikusan sújtó" cafeteria-rendszer korrekciója, kiegészítése ügyében, mert "több százezer ember egészsége a tét".

A két szervezet közös közleményében idézte Kravalik Gábort, az ÖPOSZ elnökét, aki elmondta, az egészségpénztári tagok nagy arányban támaszkodnak a munkáltatókra. Hozzátette: több százezer ember munkáltatói gondoskodással tudja fizetni gyógyszereit, egészségügyi kiadásait. Idézték Hankó Zoltánt, az MGYK elnökét is, aki kiemelte, hogy a magyarországi gyógyszervásárlások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés