Előfizetői tartalom

Putyin: ne csináljanak Oroszországból mumust

MTI
Oroszország több feltétellel kész lenne Ukrajnával is együttműködni az európai gázszállítások ügyében, az Északi Áramlat-2 tisztán kereskedelmi projekt, Oroszország ugyanakkor nem mondott le a Déli Áramlat megvalósításáról sem - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki a 20. Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum alkalmából, helyi idő szerint péntek éjjel a világ 12 vezető hírügynökségének vezetőivel találkozott.

"Ha ukrán partnereink ma egy gazdasági értelemben célszerű projektet javasolnának nekünk, olyat, amely garantálja számunkra a szállítás biztonságát és a gazdasági célszerűséget, akkor Ukrajnával fogunk dolgozni" - mondta az elnök. "Ha Ukrajna megérti, hogy nincs monopóliuma az orosz gáz Európába szállítására, akkor véget ér némely szerepelőknek az ezzel a szállítással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés