Előfizetői tartalom

Mégis besorol Trump mögé a republikánus elit?

MTI
Régóta várt találkozót tartottak Washingtonban csütörtökön: Donald Trump, a Republikánus Párt várható elnökjelöltje a kongresszusi republikánus vezetőkkel, köztük a New York-i milliárdos jelöltségét eddig mereven elutasító Paul Ryan házelnökkel egyeztetett annak érdekében, hogy egységet teremtsenek a pártban. A felek előrelépésként értékelték a megbeszélést.

Elemzők szerint a találkozó tétje az volt, hogy a Republikánus Párt egységesen vág neki az őszi elnökválasztásnak vagy végletesen megosztott marad. Annak ellenére, hogy szerdán már egyre több kongresszusi republikánus politikus - kongresszusi bizottságok republikánus elnökeinek sora - állt Donald Trump mellé, és a párt elnöke, Reince Priebus is támogatásáról biztosította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés