Előfizetői tartalom

Nem fogod kitalálni, honnan lehet megtudni, melyik bolt tart nyitva vasárnap

Portfolio
Minden kereskedő köteles feltüntetni a bejárat előtt a nyitva tartást, innen lehet majd tájékozódni, hogy pontosan mely üzletek nyitnak ki április 17-én - emeli ki Vámos György nyilatkozatából az MTI. Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára azután nyilatkozott, miután megjelent a Magyar Közlönyben a kereskedelemről szóló törvény módosítása, amely ismét lehetővé teszi, hogy a boltok nyitva lehessenek vasárnap.

Vámos György elmondta, hogy a szombaton hatályba lépő törvény a 2015. március 15. előtti állapotot állította vissza. A főtitkár szerint nem valószínű, hogy a vásárló a 2015. március 14. előtt vasárnap nyitva tartó üzleteket találja majd nyitva e hét utolsó napján is, hiszen a rendelkezésre álló rövid idő alatt nem minden társaság tudott felkészülni az üzletnyitásra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés