Előfizetői tartalom

Durván visszaesett a kiskereskedelmi forgalom az USA-ban

Portfolio
Márciusban havi alapon 0,3%-kal csökkent a kiskereskedelmi forgalom az Egyesült Államokban. A hír negatív meglepetést okozott, a Reuters által megkérdezett elemzők ugyanis 0,1%-os bővülésre számítottak. Az éves mutató értéke a februári 3,1%-ról 1,7%-ra mérséklődött: ilyen lassú növekedésre négy hónapja nem volt példa.

A februári stagnálást követően havi alapon 0,3%-kal csökkent az Egyesült Államokban a kiskereskedelemi forgalom volumene. Az elemzők többsége minimális, 0,1%-os forgalom-bővülést várt, így a márciusi adat negatív meglepetést okozott, már csak azért is, mert így már harmadik egymást követő hónapja nem tud havi bázison emelkedni a forgalom.A havi visszaesés miatt az éves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés