Előfizetői tartalom

Az olajpiac igazi urai: kedvükre mozgatják az árakat

Portfolio
Nagyot ment ma az olaj, ehhez elég volt egy kuvaiti, magas rangú illetékestől egyetlen mondat, ami felfokozta a közelgő dohai találkozó sikerével kapcsolatos várakozásokat. Az elmúlt hónapokban több hasonló bejelentés is látványosan megmozgatta az olajpiacot. aki ezt jól, jó időben tudja lekereskedni, nagyot tud szakítani.

Kuvait zavarta meg az olajpiacotNagyot emelkedett ma az olaj arra a hírre, hogy a Kuvaitot képviselő OPEC illetékes, Nawal al-Fezaia bemondta, az április 17-re tervezett dohai találkozón sikerülhet megállapodni a fontosabb OPEC és nem OPEC országoknak a kitermelések befagyasztásáról, még akkor is, ha ehhez Irán nem csatlakozik. Az amerikai WTI árfolyama 3 százalékkal ugrott meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés