Előfizetői tartalom

Orbán: nem Merkel ellen jöttünk össze

Portfolio
Orbán Viktor magyar és Horst Seehofer bajor miniszterelnök pénteken egyeztetett Budapesten, ezt követően tartottak közösen sajtótájékoztatót. Mindketten hangsúlyozták - az előzetes sajtótalálgatások miatt - , hogy milyen szándékkal tartották ezt a találkozót. A bajor miniszterelnök a gazdasági együttműködésekről is beszélt, ezek szerint konkrét projektekről, vállalatokról beszéltek, de nyilvánosan nem árulta el a konkrét cégeket. A tájékoztatón központi téma volt természetesen a menekültválság és annak európai kezelésének esélyei.

MenekültválságNem Angela Merkel ellen jöttünk ma össze - jelentette ki Orbán Viktor. Nem azért találkoztunk, hogy gyengítsük a német kormányt. Nem azért, hogy gyengítsük a német kormányzópártokat a választásokra készülődve. Világossá tenném: mi a CSU és a CDU sikerében vagyunk érdekeltek. Egy erős német kormányban vagyunk érdekeltek és egy erős német kancellárban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés