Előfizetői tartalom

Orbán: ha ezt megtenném, lámpavasra akasztanának fel

MTI
|
Portfolio
Az EU és Törökország között létrejött megállapodás a menekültválság kezelésére csupán illúzió - vélekedett Orbán Viktor miniszterelnök abban az interjúban, amely csütörtökön jelent meg a német Bild című lapban és a Business Insiderben egyaránt. Üzent a német vezetésnek is, amikor azt mondta: gorombák, durvák és agresszívak azok a hangok, amelyek Berlin felől érkeznek.

Illúzió a török megállapodásEurópa jövője és biztonsága kiszolgáltatott Törökország jóakaratának - nyilatkozta a magyar kormányfő a lapnak. Brüsszel olyan ígéreteket tesz a törököknek, amiket nem tudunk, illetve nem akarunk betartani. Illúzió az a terv, hogy Törökországból menekültek százezreit veszi át az EU és osztja szét a tagállamok között - emelte ki....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés