Előfizetői tartalom

A lengyelek is idegesek a brit szociális juttatások lefaragása miatt

Portfolio
Pontosításokra és további kompromisszumkeresésre van szükség a brit szociális juttatások kérdéskörében; az Egyesült Királyságban dolgozó lengyelnek ugyanolyan munkafeltételekkel és életkörülményekkel kellene rendelkezniük, mint a brit állampolgároknak - ezt hangsúlyozta Beata Szydlo lengyel miniszterelnök pénteken azon a varsói sajtóértekezleten, amelyet David Cameron brit kormányfővel együtt tartott.

Cameron az európai uniós szabályozási javaslatcsomagról tárgyalt a lengyel kormányfővel. Lényeges, hogy a sajtónyilatkozatok az egyeztetés előtt hangzottak el. Biztosan jó tárgyalások előtt állunk, kompromisszumot fogunk keresni - jelentette ki Szydlo, Lengyelország stratégiai partnerének minősítve az Egyesült Királyságot.Nagyon fontos számunkra, hogy Nagy Britannia az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés