Előfizetői tartalom

Itt a friss európai javaslat: így győznék meg Londont a maradásról

Portfolio
Speciális státuszt kaphatna Nagy-Britannia az Európai Unión belül, emellett több más területen is kész engedni Brüsszel a londoni nyomásnak - ez derül ki abból a javaslatcsomagból, amit Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke tett közzé kedden. A britek már korábban bejelentették, hogy 2017 végéig döntenének az uniós tagságukról, ennek kapcsán dolgozta ki a reformcsomagot Tusk, amitől azt reméli, hogy sikerül meggyőzni őket a maradásról.

Az Európai Unió egységének megtartása kulcsfontosságú mindannyiunk számára, én is ezt tartom mandátumom egyik fő feladatánakkezdi levelét Tusk. Az európai politikus szerint az általa összeállított csomag minden területen érdemi választ ad a brit kormány által felvetett kifogásokra, ugyanakkor egyértelműen jelzi azt, hogy az EU létrehozásakor meghúzott vonalat nem hajlandó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés