Előfizetői tartalom

Menekülteket kapott a nyakába Merkel

MTI
A szövetségi kormány menekültpolitikája elleni tiltakozás jeleként 31 menekültet szállított csütörtökön a berlini kancellári hivatal elé egy bajor önkormányzati vezető. Peter Dreier azonban úgy fogalmazott, hogy nem járási vezetői minőségében, hanem magánemberként hajtja végre tiltakozó akcióját, amelyben menekültként elismert emberek vesznek részt, akik jogállásukból adódóan szabadon utazhatnak és bárhol letelepedhetnek az országban.

A szír menekülteket a landshuti járás elöljárója, Peter Dreier szervezésében szállító buszt a menekültügyért felelős berlini tartományi hivatal (Lageso) egy képviselője fogadta. A menekülteket át akarták szállítani egy másik buszra, hogy berlini befogadóállomásokra vigyék őket. Helyszíni jelentések szerint azonban többen nem voltak hajlandóak átszállni. A ZDF...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés