Előfizetői tartalom

Ezt kellene tennie Magyarországnak a felminősítéshez

Portfolio
Közép-Európa három legfontosabb gazdasága - Magyarország, Lengyelország és Csehország - növekedése 2016-ban is felülteljesítheti Nyugat-Európa átlagos bővülését - vélik a Goldman Sachs szakemberei . Az amerikai cég régiós elemzői szerint Magyarország jó eséllyel visszakerül jövőre a befektetésre ajánlott kategóriába a hitelminősítőknél, ahhoz viszont még meg kellene tennünk néhány dolgot, hogy biztosan kedvező legyen a döntés.

Arra számítunk, hogy Magyarország 2016-ban visszakerülhet a befektetésre ajánlott kategóriába, ez azonban még több dolog függvénye lehet - olvasható a Goldman Sachs legfrissebb elemzésében. A bank szakemberei szerint az alábbiak kellenének ahhoz, hogy biztosan felminősítsenek: a fiskális fegyelem folytatása a különadók csökkentése vagy megszüntetése a bankok és közműszolgáltatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés