Előfizetői tartalom

Uniós menekültügyi csúcs lesz

MTI
Az Európai Uniónak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a külső határok megfelelő védelme által változtatások nélkül fenntartsa a Schengeni Övezetet - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke kedden, s egyúttal a jövő hét közepére informális menekültügyi csúcstalálkozóra hívta össze az uniós államok vezetőit.

Informális csúcs"Ahogy korábban már figyelmeztettem, az egyetlen út Schengen szétesésének megakadályozására, ha megfelelően kezeljük az EU külső határait. Mindent meg kell tennünk, hogy Schengent változtatások nélkül fenntartsuk, és ezért minden olyan kezdeményezést, amely a Schegen(i Övezeten) belüli határellenőrzések visszaállításához vezetne, vissza kell tartani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés