Előfizetői tartalom

Ez a 12 pont, amit a görögöknek meg kell csinálniuk

Portfolio
Kiszivárgott az eurócsoport által összeállított lista, amit a görögöknek rövid időn belül teljesíteniük kell. Ezen kívül a teljes megállapodás-tervezet is már az interneten kering, melynek vannak zárójeles, még el nem döntött részei. Ilyen például, hogy ha nem sikerül megállapodni, akkor elindul Görögország esetleges átmeneti kilépése az euróövezetből, és adósságátstrukturálás is szóba jön.

A görög fejleményeket ebben a cikkünkben követjük percről percre:Kapcsolódó cikkünk2015.07.12Kiszivárgott a tervezet: ha nincs megállapodás, jön az átmeneti GrexitA teljes, 4 oldalas dokumentumtervezet már az interneten kering több helyen is. Például innen el lehet érni az egészet. Ezt a hét intézkedést várják el szerdáig: Áfarendszer racionalizálása Az adóalap kiszélesítése Nyugdíjrendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés