Előfizetői tartalom

Az NGM tudja, miért nem döntött rólunk a Moody's

Portfolio
A Moody's nemzetközi hitelminősítő intézet egy későbbi időpontra halasztotta el Magyarországra vonatkozó minősítését, mert a görög helyzetet övező bizonytalanságok miatt egyelőre tartózkodik bármilyen minősítési döntés meghozatalától - kommentálja a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogy pénteken a Moody's még csak közleményt sem tett közzé.

Az NGM közleménye így szól:A gazdaságpolitikai reformoknak és a magyar polgárok közös erőfeszítéseinek köszönhetően hazánkban tartósan alacsony a költségvetési hiány, folyamatosan csökken az államadósság és a magyar gazdaság mára újra növekedési pályára állt. A kiegyensúlyozott államháztartásnak és a devizaalapú jelzáloghitelek forintosításának köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés