Előfizetői tartalom

Rendkívüli kísérletre készülnek Orbánék

A parlament ma a 2016-os költségvetés zárószavazásával rendkívül korán jóváhagyhatja a kormány terveit. A kedvező nemzetközi hátszél ehhez a kísérlethez jó alapot biztosít, azonban a 2012-es és 2013-as csúf emlékek miatt nem árt az óvatosság. Mostani elemzésünkben azt mutatjuk be, hogy mennyire megalapozott a jövő évi büdzsé, melyek a legfőbb kockázatok és milyen tartalékokkal vág neki a következő évnek a kormány. Folytatás következik!

UPDATE: kedd délelőtt a parlament meg is szavazta a jövő évi költségvetést:Kapcsolódó cikkünk2015.06.23Megszavazták a 2016-os költségvetéstRendkívüli a helyzetNem volt még olyan korán elfogadott jövő évi költségvetése az országnak, mint amilyen most a 2016-os lehet, ha a parlamenti képviselők elfogadják a javaslatot. A kormány igyekszik elfeledtetni a három évvel ezelőtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés