Előfizetői tartalom

Új javaslatokat húzott elő a kalapból a görög kormány

MTI
|
Portfolio
Aléxisz Cíprasz görög miniszterelnök új megállapodási javaslattal állt elő vasárnap, amit telefonon osztott meg az Európai Bizottság elnökével, a német kancellárral és a francia elnökkel - közölte a miniszterelnöki hivatal. Francois Hollande francia államfő nem sokkal később meg is erősítette a hírt, uniós források szerint pedig ma délután 5 órakor a nemzetközi hitelezők már össze is ültek, hogy értékeljék az új tervezetet - számol be a Reuters. Az Európai Központi Bankról pedig úgy tudni: holnap délelőtt vitathatják meg a görög bankok likviditási helyzetét, és dönthetnek a sürgősségi likviditási támogatás fenntartásáról.

Egyelőre nem tudni mit tartalmaz az új javaslatAléxisz Cíprasz miniszterelnök vasárnap, egy nappal az euróövezeti vezetők hétfői válságtanácskozása előtt Angela Merkel német kancellárral, Francois Hollande francia miniszterelnökkel, és Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnökkel folytatott telefonos megbeszélésen új javaslattal állt elő a megállapodással kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés