Előfizetői tartalom

A görögök elismerték, hogy nincs több pénzük

Portfolio
Úgy tűnik, egyelőre nem folytatódik tovább az egyeztetés a görög kormány és a nemzetközi tárgyalófelek között szerdán sem, pedig már csak egy napra vagyunk a eurózónás pénzügyminiszterek testületének luxemburgi találkozójától, ahol hivatalosan döntést hozhatnának. A görög kormány ugyanis azt állítja, holnapig nem áll elő új javaslatokkal, márpedig az eddig bemutatottakra a partnerek nem tudnak rábólintani. Cikkünkben folyamatosan követjük a görög eseményeket.

2015. június 17. 17:37 Megosztás Görögország enged, csak nem a nyugdíjakból Görögország hajlandó további engedményeket tenni a reformintézkedések terén, mindaddig amíg azok "gazdaságilag életképesek", azonban a nyugdíjcsökkentés nem jöhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés