Előfizetői tartalom

Fokozódik a politikai kockázat Varsóban, lemondott három miniszter

MTI
|
Portfolio
Lemondott a lengyel kormány három tagja a tavaly nyáron kirobbant lehallgatási botrány miatt - jelentette be szerdán Ewa Kopacz kormányfő. Ezzel fokozódnak a politikai kockázatok négy hónappal a parlamenti választások előtt azt követően, hogy néhány hete az ellenzék által támogatott jelölt nyerte az elnökválasztást.

Benyújtotta lemondását Radoslaw Sikorski házelnök, Wlodzimierz Karpinski kincstárügyi, Bartosz Arlukowicz egészségügyi, valamint Andrzej Biernat sport- és turisztikai miniszter - jelentette be Ewa Kopacz miniszterelnök szerda esti varsói sajtóértekezletén. Távozik még Jacek Rostowski, a miniszterelnök főtanácsadója, valamint Jacek Cichocki államtitkár, a miniszterelnöki hivatal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés