Előfizetői tartalom

Gyorsan elmeszelték a görögök új reformötleteit

Portfolio
A görög kormány által ma benyújtott új reformokat tartalmazó javaslatcsomag nem elég a megállapodás létrejöttéhez, amely megnyithatná a pénzcsapot Athén előtt - közölték uniós tisztségviselők a Reuters beszámolója szerint. Néhány területen - mint például a nyugdíjak - még mindig nem találtak közös nevezőt a tárgyalófelek: ezekkel kapcsolatban kellett volna új ötletekkel előállnia a görögöknek, eredetileg még múlt csütörtökön. A ma késve benyújtott dokumentumok úgy tűnik, nem jelentenek előrelépést.

Nem arattak sikert az új görög ötletekAz Európai Bizottság ma korábban közölte: megkapták az új görög javaslatokat, és a nemzetközi intézmények, beleértve az Európai Központi Bankot és a Nemzetközi Valutaalapot, jelenleg is értékelik azokat. Az megszólaló uniós források szerint azonban a benyújtott elképzelések nem elégségesek a továbblépéshez. Úgy mondanám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés