Előfizetői tartalom

A Lipót adhat helyet az új budapesti kórháznak

Portfolio
Az új budapesti kórház megépítésére több elképzelés is szerepel a minisztériumi előterjesztésben, de valószínűleg az OPNI adhat majd helyet az új intézménynek - értesült az Inforádió. Az egészségügyi államtitkárságnak március 31-ig kell kidolgoznia a részleteket, annyit azonban már megtudott a hírportál, hogy a beruházás 30-40 milliárd forintba kerülhet.

Az elmúlt időszakban több megoldás is felmerült, hogy hol épülhetne meg az új budapesti kórház, amely egy megyei úgynevezett multidiszciplináris intézményhez hasonlítana. Korábban felmerült, hogy egy budai üres telken kezdenék meg a beruházást, de szóba került a Nagyvárad téri helyszín is, ahol a dél-pesti régiók kórházait vonnák össze, és egy Észak-Pesti helyszín...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés