Előfizetői tartalom

Tetemre hívják holnap Orbánt Brüsszelben

Portfolio
Az Európai Tanács elnöke a csütörtökön kezdődő EU-csúcson a tagállamok vezetőinek elvi hozzájárulását kívánja megszerezni ahhoz, hogy a Bizottság még aláírás előtt véleményezhesse az uniós jognak való megfelelés szempontjából a harmadik országokkal kötött gázszállítási megállapodásokat. Donald Tusk tetemre kívánja hívni azokat a vezetőket, akik ellenzik a gázmegállapodások jobb átláthatóságát - írja a Bruxinfo.

Két terület a fókuszbanAz ötdimenziós energia uniós stratégiáról szóló bizottsági közleményhez kívánja megszerezni a tagállami vezetők jóváhagyását a március 19-20-i EU-csúcstalálkozón Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke. Az állam- és kormányfőkből, továbbá az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnökéből álló grémium ugyanakkor soron következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés