Előfizetői tartalom

Ettől lehet még olcsóbb a rezsi (2.)

Portfolio
Hivatalosan is megkezdi tevékenységét az állami társaság, amely az állami közműszolgáltatásért felel, az Első Nemzeti Közműszolgáltató - jelentette be Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és a postaügyekért felelős államtitkára. A Magyar Fejlesztési Bank ugyanis a múlt héten benyújtotta a szükséges dokumentumokat a cégbírósághoz. Az energiahivatal március végére várható engedélye után pedig már szolgáltathat is az ENKSZ. A sajtótájékoztatón bemutatkozott a cég vezérigazgatója, Horváth Péter János is. Az új állami cégvezér a tájékoztatón hangsúlyozta, hogy a társaság által termelt profitot visszaforgatják és nem lesz kivételezett helyzetben.

Létrejött a rezsiholdingA Miniszterelnökség a napokban kiadta az MFB részére az alapítói határozatot, ami a közműszolgáltató létrehozásáról szólt. Emellett a vagyonkezelő meghatalmazta az MFB-t, hogy járjon el a cégalapítás ügyében. Ezen kívül szükség volt forrásátcsoportosításra. Az MFB a múlt héten benyújtott a cégbírósághoz a dokumentumokat, mellyel megtörténhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés