Előfizetői tartalom

Aggódva nézi a Nyugat a "Viktor és Vlagyimir show-t"

Portfolio
"A Viktor és Vlagyimir show" címmel jelentetett meg ma cikket az Economist, amelyben arra hívja fel a figyelmet: Németország és más európai országok is aggódnak a magyar-orosz kapcsolat miatt. Orbán és Putyin barátkozása többek szerint túl messze ment - írja a lap - miközben az ukrán helyzet esetleges eszkalálódása esetén a magyar miniszterelnöknek ismét a Nyugat felé kell fordulnia, főleg, ha egy nagyobb menekülthullám indul el a magyar-ukrán határ felé.

A lap Vlagyimir Putyin orosz elnök jövő keddi budapesti látogatásáról ír, melynek elsődleges célja az idén lejáró magyar gázszerződés megújítása Orbán szerint, aki egy "rugalmas" megállapodást szeretne. Putyin célja pedig, hogy megmutassa: nem is annyira elszigetelt, mint ahogyan azt többen képzelik - vélik a tekintélyes londoni hetilapnál. Az ukrán válság és Orbán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés