Előfizetői tartalom

Rendkívül jó adat érkezett az USA-ból

Portfolio
Az USA Michigani fogyasztói hangulatindexének januári előzetes adatai szerint újabb csúcsot döntött a mutató: a főindex januárban 98,2 pontot mutat a várt 94,1 ponttal szemben. Decemberben a vásárlók derűlátóbbak voltak: akkor 93,6 pontot vett fel a mutató értéke a felülvizsgált adatok szerint. A bejelentés nem járt érdemi piaci reakcióval.

Az USA Michigani fogyasztói hangulatindexe 2004 február óta nem látott újabb rekordot döntött: az akkori 97,1 pontos érték után a januári előzetes adat 98,2 pont körül alakult, a 2014 decemberi 93,6-es felülvizsgált érték után. A vártnál kedvezőbb adat meglepő azok után, hogy a Reuters elemzői is 94,1-re számítottak.Az alindexek közül a fogyasztói várakozások a decemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés