Előfizetői tartalom

Orbán a szabad vasárnapról: nem tart elbocsátásoktól

Portfolio
Három fő téma volt Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában: a kitiltási botrány, a devizahitelesek és a bankok ügye, valamint a szabad vasárnap. Utóbbival kapcsolatban leszögezte: még nem született döntés. Mondataiból az is világosan kiderült, hogy ő nem tart elbocsátásoktól a kereskedelemben a boltok vasárnapi zárva tartása miatt. Közben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége jelezte: köztes megoldás születhet.

Itt van Orbán véleménye A kitiltási botrány és a devizahitelesek megsegítése mellett jutott pár perc a KDNP szabad vasárnapról szóló kezdeményezésére is a miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában. Elárulta: szokott vasárnap vásárolni, ha valamit hét közben elront. Ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: most épp egy vita közepén vagyunk, döntés még nem született...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés