Előfizetői tartalom

Ismét bővült a kiskereskedelem Amerikában

Portfolio
A kiskereskedelmi forgalom 0,3 százalékkal növekedett az Egyesült Államokban ez év októberében az előző hónaphoz képest. Az októberi adat felülmúlta az elemzők várakozását, akik 0,2 százalékos növekedést vártak. Szeptemberben 0,3 százalékos visszaesést mutatott a kiskereskedelmi forgalom augusztushoz képest. A bejelentésre a dollár erősödéssel reagált.

Az amerikai kiskereskedelmi októberben 0,3 százalékkal növekedett az előző hónaphoz képest, szeptemberben még 0,3 százalékos visszaesés volt megfigyelhető a szektorban. Augusztusban még 0,6 százalékos konjunktúra volt megfigyelhető.Az autóértékesítések hatásától megtisztított mutató 0,3, a gázolaj, az építőanyagok és az étkezési szolgáltatásoktól tovább szűrt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés