Előfizetői tartalom

Kiderültek a kormány legfontosabb tervei

Portfolio
1200 oldalassá változott a 2015-ös költségvetésről szóló törvényjavaslat, miután a kormány beillesztette többek között a közép távú gazdaságpolitikai kitekintését. Ebből kiolvasható, hogy a kormány milyen makrogazdasági paraméterekkel kalkulál a 2016-2018-as időszakra, de ami még fontosabb: ezekre az évekre vonatkozóan néhány tervet is elárul.

Frissült a költségvetés A kormány október 30-án, egy nappal a hivatalos határidő előtt beterjesztette a Parlamentnek a 2015-ös költségvetésről szóló törvényjavaslatot. Az a dokumentum 306 oldal hosszúságú volt. Reggeli cikkével a Napi.hu szúrta ki, hogy a benyújtott javaslathoz már csatolták a kormány közép távú kitekintését. Ezzel a jövő évi költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés