Előfizetői tartalom

Mennyit ér 28 milliárd forint?

Portfolio
Nem ér többet 28 milliárd forintnál a Paks II. projekt jövő évre tervezett 28 milliárd forint költségű beruházása - ez derül ki számunkra a KSH-tól kapott válaszból. Azért kérdeztük meg a statisztikai hivatalt, mert Aszódi Attila kormánybiztos a múlt héten úgy nyilatkozott, hogy "a projekt előkészítésére fordított kiadások összegüknél nagyobb mértékben növelik a beruházás piaci értékét".

Jövőre 28 milliárd forintot tervezett be a költségvetésbe a kormány a paksi atomberuházás előkészítésére. Ezzel kapcsolatban Aszódi Attila, a Világgazdaságnak nyilatkozott az összeg elköltéséről. A projektért felelős kormánybiztos elmondta, hogy a 28 milliárd forint egyrészt személyi jellegű kiadásokra, másrészt a telephely felméréshez, harmadrészt különböző tervezési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés