Előfizetői tartalom

Ma eldőlhetnek a kormány 2015-ös tervei

Portfolio
Az önkormányzati választás végével egy 3,5 éves, választások nélküli időszak köszönt ránk, ezért beindultak a találgatások, hogy az új Orbán-kormány nagy dolgokra készül. Ebben a környezetben óriási várakozás előzi meg a 2015-ös költségvetés tervezetét, ez lesz ugyanis az első hivatalos dokumentum, amelyből kiolvashatók lesznek a kabinet legfontosabb tervei. Összeszedtünk minden információt, amit eddig tudunk.

Menetrend Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy a kormány adott magának plusz egy hónapot a 2015-ös költségvetés elkészítéséhez. A dokumentumot ugyanis csak október 31-ig kell benyújtania a Parlamentnek. Ahogyan közeledik a fontos határidő, úgy szaporodnak meg a büdzsétervezéssel kapcsolatos nyilatkozatok, találgatások, értesülések. A menetrendről különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés