Előfizetői tartalom

Bokros: Teljes körű átvilágítást fogok elrendelni!

Portfolio
Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom politikusa és Budapest fölpolgármester-jelöltje az Inforádió Aréna című műsorában fejtette ki konzervatív, piacpárti véleményét arról, hogy pontosan mit is kéne szerinte kezdeni a fővárossal. Megválasztása esetén teljes körű átvilágítást rendelne el, hogy kiderüljön valójában hogyan is áll a kassza. A központosítás ellen harcolna, szerinte meg kell védeni az önkormányzatok vagyonát, és ebben megpróbálna a jelenlegi kormányzattal is együttműködni.

Kik támogatják most Bokrost? Bokros Lajost először a személyének és pártjának a támogatottságáról faggatták, amire jól láthatóan nehezen tudott kielégítő választ adni, hiszen a felmérésekben eddig kevéssé jelent meg (ez természetesen nagyon apró bázisra utal). Bokros idézett egy XIII. kerületi közvélemény-kutatást, melyben állítása szerint fej-fej mellett halad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés