Előfizetői tartalom

Mélyponton az amerikai használtautó piac

Portfolio
Napvilágra kerültek az USA legfrissebb kiskereskedelmi adatai. Az előzetes várakozásokhoz képest még a felülvizsgált becslést is alulmúlta a kiskereskedelem teljesítménye, 0,2%-os havi növekedés volt megfigyelhető a kiskereskedelmi forgalomban. Az EUR/USD árfolyamában nem történt komolyabb változás a bejelentés kapcsán, viszont a határidős részvénypiac pozitívan reagált a fél hármas hírekre.

A kiskereskedelmi forgalom növekedési üteme 2014 márciusa óta enyhülő tendenciát mutat. Ez év márciusában még 1,5%-kal növekedett az amerikai kiskereskedelem februárhoz képest, míg áprilisban és májusban 0,5, illetve 0,3%-os növekedést tudott felmutatni az előző hónaphoz képest.A növekedés több tényező együttes hatásának tudható be. Az új gépkocsik piacán 8 éve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés