Előfizetői tartalom

Ez a mai nap ábrája

Portfolio
Nem mindegy, hogy a német vállalatok és befektetők mit gondolnak Magyarországról és miként látják az üzleti környezet legfontosabb tényezőit. Ebből a szempontból közölt ma fontos ábrákat a német külkereskedelmi kamara régiós konjunktúrafelmérése. Ebből ugyanis képet kaphatunk arról, hogy a legfontosabb befektetőink mennyire elégedettek a magyarországi adóterheléssel, a hazai jogbiztonsággal, és például a gazdaságpolitika kiszámíthatóságával.

Az "AHK-Konjunktúrafelmérés Közép- és Keleteurópa 2014" kiadvány részletesen foglalkozik azzal, hogy a régióba telepedett német vállalatok mennyire elégedettek az adott országok üzleti környezetével. A felmérés több tényezőt is felsorol, amiből mi az alábbi ábrán csak néhányat emelünk ki. A felmérésről részletesen itt számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2014.07.08Ezen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés