Előfizetői tartalom

Tényleg puhultak Brüsszel ajánlásai

Portfolio
Jelentős eredményt ért el Magyarország az országspecifikus ajánlások területén - nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az EU-országok gazdasági, illetve pénzügyminiszterei tanácskozásának (Ecofin) szünetében pénteken telefonon az MTI-nek. Kikerült például az elvárások közül az idei 1 százalékos költségvetési kiigazítás - mondta.

Változnak az ajánlások "Gazdasági eredményeink alapján meg tudtuk győzni az Európai Bizottságot arról, hogy ilyenfajta kiigazításra nincs szükség, Magyarország tartani tudja a bruttó hazai termék (GDP) 3 százaléka alatti hiányt, az infláció rekord alacsony szinten áll, a foglalkoztatás bővült" - ismertette. Erről részletesen már korábban beszámoltunk:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés