Előfizetői tartalom

Hirtelen eltűnt az USA növekedése

Portfolio
Drasztikusan alacsony első negyedéves növekedési számokat tett közzé az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma a mai napon. Az előzetes adatok szerint pusztán 0,1 százalékkal bővült (ráadásul ez esetben évesített alapon) az első negyedévben az ország gazdasága. A piac nagyon alábecsülte a zord tél aktivitásra gyakorolt hatását, ugyanis előzetesen 1,1 százalékra számítottak.

Egészen kiábrándító növekedési számokat közöltek az USA első negyedéves teljesítményéről a mai napon. Az előző negyedévi 2,6 százalékról egészen 0,1 százalékig esett vissza az évesített szám, ami azt jelenti, hogyha ugyanígy teljesítene az év végéig az ország, akkor ez volna az éves növekedése.Az okok között az elmúlt évek legrosszabb téli időszakát nevezhetjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés