Előfizetői tartalom

Pleschinger szerint sem fecsegett Matolcsy a Goldmannak

Portfolio
Pleschinger Gyula szerint, aki az NGM államtitkáraként ugyancsak részt vett Matolcsy Györggyel együtt a Goldman Sachsszal folytatott üzleti ebéden, nem hangzottak el az IMF visszahívására vonatkozó információk az ebéd során, telefonhívások sem voltak, és nem is hagyta el az ebéd során senki az asztalt. Az NGM volt államtitkára, az MNB Monetáris Tanácsának jelenlegi tagja erről az Origonak beszélt.

Wiedermann Helga Sakk és póker - krónika a magyar gazdasági szabadságharc győztes csatáiról című könyvét a héten mutatták be Matolcsy György és Orbán Viktor jelenlétében. Matolcsy akkor arról beszélt, hogy Orbán kérésére írták meg a könyvet, ami cseppet sem kalandregény, hanem az elmúlt évek története. A könyvben sok egyéb mellett szó van az IMF 2011 végi visszahívásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés