Előfizetői tartalom

Minden hétre jut egy kis pénzszórás

MTI
|
Portfolio
Havi bruttó 10 ezer forintos kiegészítő juttatást kap a Magyar Honvédség altiszti és legénységi állománya - jelentette be Hende Csaba honvédelmi miniszter hétfőn. Tájékoztatása szerint januárig visszamenőlegesen márciusi fizetésükkel kezdődően kapják meg az illetékesek a magasabb fizetést, vagyis áprilisban már vastagabb lehet a "boríték".

A honvédelmi miniszter újabb bérkiegészítést jelentett be hétfőn éves értékelő és feladatszabó vezetői értekezletén. Ennek részletei a következők:az új közszolgálati életpályamodell teljes körű bevezetéséig havi bruttó 10 ezer forintos kiegészítő juttatást kap a Magyar Honvédség altiszti és legénységi állománya ebben 12 600 katona érintett januárig visszamenőlegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés