Előfizetői tartalom

Matolcsyékat tesztelik a befektetők

Portfolio
Magyarországot is elérte a török járvány - írta kommentárjában Ambrus Gábor, a 4Cast közgazdásza. Meglátása szerint a piac most a magyar jegybankot teszteli. Úgy véli a szakember, hogy ez még csak egy turbulens időszak kezdetét jelenti és akár intervenció és kamatemelés is szóba jöhet, mivel a magyar jegybank Monetáris Tanácsa új dilemmával szembesül.

Kapcsolódó cikkünk2014.01.29Matolcsy után újra gyengül a forintAz aktuális feltörekvő piaci helyzettel, azon belül is Törökországgal és Magyarországgal foglalkozik legfrissebb kommentárjában Ambrus Gábor. Az elemző már az elején leszögezi, hogy a Magyar Nemzeti Banknak nem kell törnie a fejét a tartalékai miatt, mint a török jegybanknak és Magyarországon nincs folyó fizetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés