Előfizetői tartalom

Paksi üzlet: Varga cáfol egy fontos hírt

Portfolio
A Moszkvából hazatérő Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedd este a HírTV-nek adott interjút az Oroszországgal kötött megállapodás részleteiről. Beszélt arról, hogy miért nem volt tendereztetés, és hogy az oroszok miért megbízhatók. Arról is szólt, hogy ez nem egy titkos paktum. Határozottan cáfolta azokat a híreket, hogy a magyar kormány megállapodott volna egy új hosszú távú gázszerződésről.

Miért az oroszok? Mi a garancia, hogy a Roszatom a legjobb választás? ha bilaterális megállapodást köt a magyar állam, akkor megvan a lehetőség, hogy tender nélkül valósuljon meg a blokkok építése a Roszatom piacvezető ezen a területen elég logikus lépés, hogy ha már 4 blokk működik, amelyet korábban az oroszok építettek és ezeket elfogadta a magyar lakosság, mert biztonságosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés