Előfizetői tartalom

Hogyan tovább EKB és Fed?

Portfolio
Máris sűrűsödni látszik a piaci naptárunk és ezen a héten két kulcsfontosságú eseményt is ki kell, hogy emeljünk. Az egyik az Európai Központi Bank csütörtöki kamatdöntését követő sajtótájékoztató és az ott elhangzott jegybanki álláspont az inflációs környezettel kapcsolatban. A másik pedig az olyan információk, amik a tapír folytatására engedhetnek következtetni: ilyen lesz a Fed Nyíltpiaci Bizottságának szerdán közzétett jegyzőkönyve és a pénteki munkaerő-piaci adatközlés is.

Hamar beindulni látszik ez az év, ugyanis a második héten már bőséggel találkozunk fontos makroadatokkal, mind az Egyesült Államokban, mind az öreg kontinensen. A hét eleje a konjunktúrafolyamatokat jól tükröző beszerzésimenedzser-indexekkel kezdődik. Ezekből hétfőn a szolgáltatói szektorra vonatkozó felülvizsgált adatokat ismerhetjük meg először, ahol a kép továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés