Előfizetői tartalom

Itt a hatalmas orosz-ukrán megállapodás!

Portfolio
A mai moszkvai tárgyalásokon egy cselekvési tervet fogadott el az orosz és az ukrán vezetés, amelynek részeként idén és jövőre megszűnnek a két ország kereskedelmében lévő korlátozások - többek között ezt jelentették be a felek a ma délutáni sajtótájékoztatón. Az oroszok emellett olcsóbban adnák a gázt és 15 millárd dollárért vennének ukrán értékpapírt, hogy ezzel is segítsék az ukránokat.

Viktor Janukovics ukrán államfő, illetve küldöttsége ma Moszkvába látogatott, hogy az ország szorult gazdasági-pénzügyi helyzetében segítséget kapjon orosz partnerétől. Amint az ukrán helyzetről szóló mai elemzésünkben is említettük, ez a nehézség részben abból adódott, hogy az ország a nyugati nyitás kinyilvánításával párhuzamosan kereskedelmi szankciókat tapasztalt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés