Előfizetői tartalom

Elfogyott a tartalék - Mutatjuk, mire jutott!

Portfolio
Legutóbbi döntésével ismét 1 milliárd forinttal csapolta meg az idei költségvetés általános tartalékát a kormány. Ezzel az idén különböző célokra elköltött összeg 100 milliárd forint fölé kúszott, vagyis az eredeti keretet kimerítette a kormány, igaz időközben 106 milliárd forintra növelte azt. Jövőre a kormány valamivel nagyobb rendkívüli intézkedésekre szolgáló tartalékot tervezett be a büdzsébe, a kockázatok miatt azonban óvatosnak kell lennie ezen a téren.

Elfogyott a tartalék Legutóbbi döntéseivel a kormány ismét hozzányúlt a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló költségvetési tartalékhoz. Ezúttal 968 millió forintot költött a kormány, ezzel pedig a teljes idei költés meghaladta a 100 milliárd forintot. A legnagyobb tételt épp a múlt héten csoportosította át az általános tartalékból a kormány: 18,9 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés