Előfizetői tartalom

A jövő heti Fed-döntésig nem kezdődhetnek el az ünnepek

Portfolio
Nyugodtabb hétnek nézünk elébe az ünnepekhez közeledve, de a Fed december 18-ig még nyugtalaníthatja a piacokat. Az USA-ban a csütörtök délután lesz mozgalmasabb, míg az öreg kontinensen a keddi Ecofin találkozón elhangzottak lehetnek érdekesek. Itthon pedig a novemberi államháztartási adatokra és a szerdai fogyasztói árakra leszünk kíváncsiak.

Nagyon csendes hétnek nézünk elébe így az ünnepekhez közeledve makroadatok szempontjából, pusztán néhány jelentősebb esemény sem lesz az általunk figyelt piacokon. Természetesen az év azért még nem ért teljesen véget és a decemberi 17-18-i Fed-döntés még csempészhet némi volatilitást a játékba. Talán a legfontosabb kérdés az, hogy a múltkoriban látott kedvező munkaerő-piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés