Előfizetői tartalom

Tíz meghökkentő jóslat 2014-re

Portfolio
A gazdaság és a tőkepiacok mindig tartogatnak meglepetéseket. A K&H Alapkezelő elkészítette 9+1 meglepő eseményt tartalmazó 2014-es listáját, amelyek 10-20%-os eséllyel bekövetkezhetnek. Ezek között szerepel például Magyarország felminősítése, a 2%-ig csökkenő magyar alapkamat és az is, hogy a svájci jegybank erősödni hagyja a frankot.

A K&H Alapkezelő fő forgatókönyve szerint a nemzetközi porondon egyértelműen az amerikai pénznyomda leállítása fogja meghatározni a jövő év piaci trendjeit, árfolyamait. Idehaza pedig a javuló növekedés, a gyengébb forint, és az előbb még csökkenő, majd az év közepétől újra emelkedő kamatok lehetősége fogja izgatni a befektetők fantáziáját. Összeállította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés