Előfizetői tartalom

Idehaza is kamatcsökkentésről beszélnek

Portfolio
Palotai Dániel, az MNB ügyvezető igazgatója szerint ha a legutóbbi inflációs adat tartósan fennmarad, az tovább növelheti a kamatcsökkentés mozgásterét. Közben Balog Ádám alelnök ugyanezen a konferencián a Reuters tudósítása szerint úgy vélekedett, hogy az inflációs várakozások is csökkennek és ezt a magyar jegybank is figyelembe veszi.

Matolcsy György szintén tegnap nyilatkozott:Kapcsolódó cikkünk2013.11.12Matolcsy: kamatcsökkentés jöhet, forintgyengítő intervenció nemBalog Ádám MNB-alelnök arra mutatott rá a konferencián, hogy az inflációs várakozások jelentősen csökkennek az előttünk álló évben és ezt a dezinflációs tényezőt is figyelembe veszi a jegybank. A hírügynökség emlékeztet arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés