FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Tovább folytatódhat a tőzsdei rali a korábbi Fed-elnök szerint

Portfolio
Alan Greenspan, a Fed korábbi elnöke rendkívül optimistán nyilatkozott a mai napon a piaci momentumról. A korábban rendkívül laza monetáris politikát folytató (és ezért sokat kritizált) elnök szerint továbbra is olcsó az amerikai tőkepiac és így még hosszan emelkedésre számíthatunk. Greenspan a leendő Fed-elnöktől, Janet Yellentől is csupa jót vár.

A Federal Reserve korábbi elnöke, Alan Greenspan azt nyilatkozta a mai napon a Bloomberg TV-nek, hogy a tőkepiaci momentum felfelé ível: "Relatív értelemben nézve még mindig nagyon alacsonyan vannak az eszközárak. Valóban, a részvények prémiuma még mindig nagyon magas és ez azt jelenti, hogy a piaci momentum felfelé ível" - mondta Greenspan, aki több mint 18 éven át vezette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés