Előfizetői tartalom

Bővülésbe váltott az eurózóna szolgáltatói szektora

Portfolio
Két éve nem láttunk ilyen kedvező képet az eurózóna szolgáltatói szektora kapcsán - derült ki a Markit ma közzétett adataiból. A szektorra vonatkozó beszerzési menedzser index augusztus esetében mutat először bővülést. A végleges adatok ugyanakkor 50,7 pontot mutatnak, ami 0,3 ponttal rosszabb mint az előzetes eredmény.

Az eurózóna szolgáltatói szektora, sőt a kompozit eredmények alapján az egész üzleti környezete nem látott már két éve ilyen jó hónapot. A szolgáltatói menedzser index augusztusi végleges eredményei szerint a szektor most már egyértelműen maga mögött hagyta a zsugorodás időszakát. Ugyanakkor megjegyzendő, hogy ez nem számít újdonságnak, hiszen erre utaltak az előzetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés