Előfizetői tartalom

Ki lehet Barroso utódja? - Íme, a nevek!

Portfolio
Nagyjából egy év múlva választják meg José Manuel Barroso utódját az Európai Bizottság élére, előreláthatóan abból a pártcsaládból, amely a legtöbb képviselői helyet szerzi meg a májusi európai parlamenti választáson. A szocialisták jelöltje az EP jelenlegi elnöke lehet, a győzelemre legesélyesebb Európai Néppárt köreiben azonban több név is kering - írja a BruxInfo.

Több BruxInfónak nyilatkozó politikus is úgy vélekedett, hogy a szeptemberi német választások után indulnak majd meg a tényleges egyeztetések arról, hogy kik kerüljenek az európai intézmények 2014-ben megüresedő vezetői posztjaira. Abban viszonylag kevesen kételkednek, hogy Angela Merkel ősszel harmadik mandátumot is szerez a kancellári hivatalban. Azt azonban már sokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés